kamphuis schoonmaak

Werken bij

Iedereen kan wel schoonmaken, alleen zie jij ook wat je schoon moet maken?
  Heb je oog voor details?
  Ben je gemotiveerd om iets extra's schoon te maken?
  Kun je actief meedenken met onze klant?
  Duidelijk in je communicatie?
   Heb je een bewijs van onbesproken gedrag?
   En wil je onderdeel uitmaken van het Kamphuis schoonmaak team?

Vacatures Nijkerk

Voor verschillende objecten in Nijkerk zoeken wij per direct een medewerker(ster)s die graag onderdeel wil uitmaken van ons schoonmaak team.
Wij zoeken medewerker(ster)s die flexibel zijn en geen moeite hebben om ook eens een keer ergens anders schoon te maken dan zijn/ haar eigen vaste objecten.
Medewerker(ster)s die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, ervan houden om zich actief in te zetten en natuurlijk het leuk vindt om iets echt schoon te maken en te houden.
Als jij denkt dat je in ons schoonmaak team past, het leuk vindt om verschillende objecten onder je te hebben, per direct beschikbaar bent en zin hebt in een nieuwe uitdaging.

Vacature Hoevelaken

Voor een object in Hoevelaken zoeken wij per direct een medewerker(ster) die graag onderdeel wil uitmaken van ons schoonmaak team.
Wij zoeken medewerker(ster) die flexibel is en geen moeite heeft om ook een keer ergens anders schoon te maken dan zijn/ haar vaste object.
Medewerker(ster) die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft, ervan houden om zich actief in te zetten en natuurlijk het leuk vindt om iets echt schoon te maken en te houden.
Als jij denkt dat je in ons schoonmaak team past, het leuk vindt om verschillende objecten onder je te hebben, per direct beschikbaar bent en zin hebt in een nieuwe uitdaging.

Dan zijn wij van Kamphuis Schoonmaak opzoek naar jou!!

Je kunt je Sollicitatiebrief en CV en geef een eerlijke motivatie waarom jij bij ons past of wellicht waarom wij bij jou passen.
En wie weet kun je meteen aan de slag. Dit kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefonisch contact heeft geen zin, als je onze interesse hebt gewekt nemen wij zeker contact met jou op.

Adres

Barneveldseweg 144
3862 PD Nijkerk
Tel: 033 - 258 09 04
Fax: 084 - 735 68 86
info@kamphuisschoonmaak.nl
K.v.K nr. 32099035
BTW nr.: NL002138982B49

Volg ons op

   

Certificaten

 

Waar maken wij schoon?

Ons schoonmaakbedrijf werkt onder andere in Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde, Amersfoort, Vathorst, Nijkerk, Barneveld, Lunteren, Ede, Veenendaal, Soest, Baarn, Huizen...