Skip to main content

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmaker in Amsterdam nodig?

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam wil inschakelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jaren werkzaam in de regio Amsterdam. En gespecialiseerd in het schoonmaken van scholen, kantoren, bedrijfsruimtes, appartementengebouwen en verzorgingstehuizen
. Zoek niet verder, maar maak gebruik van het schoonmaakbedrijf Kamphuis Schoonmaak en bedrijfsdiensten. Wij helpen u graag met het schoonmaken van uw ruimtes in Amsterdam.

Wat kunnen wij schoonmaken in Amsterdam

Onze schoonmakers zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van allerlei oppervlakken, zoals vloeren (tapijtreiniging bijvoorbeeld), maar ook doen wij glasbewassing. U bent bij ons aan het juiste adres als u een schoonmaakbedrijf zoekt.

Ons bedrijf verzorgt het regulier schoonmaak onderhoud voor elke organisatie:

Kantoren - Appartementengebouwen - Ruimtes voor kinderopvang - Scholen Verzorgingstehuizen - Praktijkruimtes.

Het onderhoud doen wij zowel in een dagelijkse cyclus alsook 1, 2 of 3 maal per week, dit aan de hand van het gebruik van het gebouw en de eisen van de klant.

Hoe werkt Kamphuis Schoonmaak en Bedrijfsdiensten?

Een gedegen werkprogramma, sluitende kwaliteitscontrole systemen en een zorgvuldig bijgehouden logboek garanderen uitstekende dienstverlening en een optimale communicatie. Voorop staat dat de verhoudingen tussen de gebruikers van een pand en onze medewerkers goed zijn én blijven. Op uw schoonmaak ploeg moet u immers kunnen vertrouwen en kunnen bouwen wij zijn pas tevreden, als u tevreden bent. Want tevreden klanten, daar draait het bij ons om.

Waarom een schoonmaakbedrijf voor uw organisatie in Amsterdam?

De kosten voor het schoonmaken door een schoonmaakbedrijf verdienen zich terug. Wanneer u zich goed presenteert tegenover uw klant relaties, maakt dat een goede indruk. Wat u wilt laten schoonmaken door het schoonmaakbedrijf in uw pand in Amsterdam bepaalt u uiteindelijk zelf. U kunt uiteraard zelf gedeeltes schoonmaken. Uw organisatie of bedrijf is uw visitekaartje. En daar horen schone ruimtes bij. Tenslotte is het toch veel fijner werken in een schonere ruimte. 

Wat kan ons schoonmaakbedrijf voor u doen in Amsterdam?

Wij bieden u een totaalpakket aan van schoonmaak faciliteiten in Amsterdam. 

Dit omvat onder meer:

Wij zijn niet het enige schoonmaakbedrijf dat schoonmaakt in Amsterdam. U kunt ook andere schoonmaakbedrijven inschakelen. Maar daarmee zou u uzelf en uw portemonnee tekortdoen. Want door voor ons schoonmaakbedrijf te kiezen, profiteert u van onder meer de volgende voordelen:

    1. Ruime ervaring als schoonmaakbedrijf
    2. Bij ons schoonmaakbedrijf vindt u vele schoonmaakdiensten onder hetzelfde dak, dus u hoeft geen andere schoonmaakbedrijven meer in te schakelen.
    3. Wij hanteren een efficiënte werkwijze. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden
    4. Iedere schoonmaker is goed opgeleid, professioneel en betrouwbaar

Ruime ervaring als schoonmaakbedrijf

Bij ons schoonmaakbedrijf vindt u vele schoonmaakdiensten onder hetzelfde dak, dus u hoeft geen andere schoonmaakbedrijven meer in te schakelen. Wij hanteren een efficiënte werkwijze. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden. Iedere schoonmaker is goed opgeleid, professioneel en betrouwbaar.

Benieuwd naar het schoonmaakbedrijf voor uw organisatie in Amsterdam

Wij kunnen dat als schoonmaakbedrijf voor u regelen. Neem eens vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het schoonmaakbedrijf in de regio Amsterdam op voor meer informatie op telefoonnummer 033 - 258 09 04.