kamphuis schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

 Schoonmaker in Amersfoort nodig?

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Amersfoort wil inschakelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jaren werkzaam in de regio Amersfoort. En gespecialiseerd in het schoonmaken van scholen, kantoren, bedrijfsruimtes, appartementengebouwen en verzorgingstehuizen
. Zoek niet verder, maar maak gebruik van het schoonmaakbedrijf Kamphuis Schoonmaak en bedrijfsdiensten. Wij helpen u graag met het schoonmaken van uw ruimtes in Amersfoort.

Wat kunnen wij schoonmaken in Amersfoort

Onze schoonmakers zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van allerlei oppervlakken, zoals vloeren (tapijtreiniging bijvoorbeeld), maar ook doen wij glasbewassing. U bent bij ons aan het juiste adres als u een schoonmaakbedrijf zoekt.

Ons bedrijf verzorgt het regulier schoonmaak onderhoud voor elke organisatie:

Kantoren - Appartementengebouwen - Ruimtes voor kinderopvang - Scholen Verzorgingstehuizen - Praktijkruimtes.

Het onderhoud doen wij zowel in een dagelijkse cyclus alsook 1, 2 of 3 maal per week, dit aan de hand van het gebruik van het gebouw en de eisen van de klant.

Hoe werkt Kamphuis Schoonmaak en Bedrijfsdiensten?

Een gedegen werkprogramma, sluitende kwaliteitscontrole systemen en een zorgvuldig bijgehouden logboek garanderen uitstekende dienstverlening en een optimale communicatie. Voorop staat dat de verhoudingen tussen de gebruikers van een pand en onze medewerkers goed zijn én blijven. Op uw schoonmaak ploeg moet u immers kunnen vertrouwen en kunnen bouwen wij zijn pas tevreden, als u tevreden bent. Want tevreden klanten, daar draait het bij ons om.

Waarom een schoonmaakbedrijf voor uw organisatie in Amersfoort?

De kosten voor het schoonmaken door een schoonmaakbedrijf verdienen zich terug. Wanneer u zich goed presenteert tegenover uw klant relaties, maakt dat een goede indruk. Wat u wilt laten schoonmaken door het schoonmaakbedrijf in uw pand in Amersfoort bepaalt u uiteindelijk zelf. U kunt uiteraard zelf gedeeltes schoonmaken. Uw organisatie of bedrijf is uw visitekaartje. En daar horen schone ruimtes bij. Tenslotte is het toch veel fijner werken in een schonere ruimte. 

Wat kan ons schoonmaakbedrijf voor u doen in Amersfoort?

Wij bieden u een totaalpakket aan van schoonmaak faciliteiten in Amersfoort. 

Dit omvat onder meer: Interieur verzorging ● Sanitair reiniging ● Machinaal reinigen ● Kantoor schoonmaak ● Glasbewassing ● Gevelreiniging ● Telescopische glasbewassingVastgoedbeheer ● Schoonmaak en onderhoud buiten ● Onderhoud vloeren (tapijtreiniging)

Wij zijn niet het enige schoonmaakbedrijf dat schoonmaakt in Amersfoort. U kunt ook andere schoonmaakbedrijven inschakelen. Maar daarmee zou u uzelf en uw portemonnee tekortdoen. Want door voor ons schoonmaakbedrijf te kiezen, profiteert u van onder meer de volgende voordelen:

  1. Ruime ervaring als schoonmaakbedrijf
  2. Bij ons schoonmaakbedrijf vindt u vele schoonmaakdiensten onder hetzelfde dak, dus u hoeft geen andere schoonmaakbedrijven meer in te schakelen.
  3. Wij hanteren een efficiënte werkwijze. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden
  4. Iedere schoonmaker is goed opgeleid, professioneel en betrouwbaar

Ruime ervaring als schoonmaakbedrijf

Bij ons schoonmaakbedrijf vindt u vele schoonmaakdiensten onder hetzelfde dak, dus u hoeft geen andere schoonmaakbedrijven meer in te schakelen. Wij hanteren een efficiënte werkwijze. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden. Iedere schoonmaker is goed opgeleid, professioneel en betrouwbaar.

Benieuwd naar het schoonmaakbedrijf voor uw organisatie in Amersfoort

Wij kunnen dat als schoonmaakbedrijf voor u regelen. Neem eens vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het schoonmaakbedrijf in de regio Amersfoort op voor meer informatie op telefoonnummer 033 - 258 09 04 of vul onderstaand formulier in.

{rsform 1}

 Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Adres

Barneveldseweg 144
3862 PD Nijkerk
Tel: 033 - 258 09 04
Fax: 084 - 735 68 86
info@kamphuisschoonmaak.nl
K.v.K nr. 32099035
BTW nr.: NL002138982B49

Wij verrichten geen diensten aan particulieren.

Volg ons op

   

Certificaten

 

      

Waar maken wij schoon?

Ons schoonmaakbedrijf werkt onder andere in Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde, Amersfoort, Vathorst, Nijkerk, Barneveld, Lunteren, Ede, Veenendaal, Soest, Baarn, Huizen...