Schoonmaak

Regulier schoonmaakonderhoud:

Ons bedrijf verzorgt het regulier schoonmaak onderhoud voor elke organisatie:

    • Kantoren
    • Appartementengebouwen
    • Ruimten voor kinderopvang
    • Scholen
    • Verzorgingstehuizen.

Het onderhoud doen wij zowel in een dagelijkse cyclus als ook 1, 2 of 3 maal per week, dit aan de hand van het gebruik van het gebouw en de eisen van de klant.

Veel tijd en moeite wordt gestoken in opleiding en begeleiding van onze medewerksters, zodat ook zij zoveel mogelijk mee kunnen denken uit het oogpunt van de klant om een optimaal resultaat te realiseren.

Een gedegen werkprogramma, sluitende kwaliteitscontrole systemen en een zorgvuldig bijgehouden logboek garanderen uitstekende dienstverlening en een optimale communicatie. Voorop staat dat de verhoudingen tussen de gebruikers van een pand en onze medewerkers goed zijn én blijven. Op uw schoonmaak ploeg moet u immers kunnen vertrouwen en kunnen bouwen wij zijn pas tevreden, als u tevreden bent. Want tevreden klanten, daar draait het bij ons om.


Adres

Barneveldseweg 144
3862 PD Nijkerk
Tel: 033 - 258 09 04
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K.v.K nr. 32099035
BTW nr.: NL002138982B49

Wij verrichten geen diensten aan particulieren.

Waar maken wij schoon?

Ons schoonmaakbedrijf werkt onder andere in Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde, Amersfoort, Vathorst, Nijkerk, Barneveld, Voorthuizen, Lunteren, Ede, Veenendaal, Soest, Baarn, Huizen...

Certificaten