MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kamphuis Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten houdt zich al jaren aan deze code. Wie ons al kent weet dat wij op alle vlakken humaniteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Van inkoop tot uitvoering is MVO een ingebakken begrip, dat wij vanaf begin tot eind zullen uitvoeren. U kunt dus met een gerust hart alle werkzaamheden aan ons overlaten, wij zullen onze klanten nooit compromitteren met onbehoorlijk gedrag of moedwillig inkopen en gebruik van slechte werknemers, milieuonvriendelijke producten en methodes die de maatschappij en milieu op welke wijze dan ook zullen schaden.

Samenwerken met ons schoonmaak is zeker dat we samen een goede toekomst tegemoet gaan voor u, voor uw dierbaren maar ook voor uw en onze nazaten. Zij hebben de toekomst , wij willen ze niet opzadelen met het resultaat van onze verkeerde beslissingen. Voorbeelden van MVO binnen onze organisatie zijn, gebruik van schoonmaakmiddelen die zijn voorzien van een EMAS milieukeurmerk, gebruik van energiezuinige apparatuur, digitaal factureren en verzenden offertes.

Dit zijn een aantal voorbeelden, als u meer informatie wilt over maatschappelijk verantwoord ondernemen in onze organisatie, neemt u dan gerust contact met ons op!


Adres

Barneveldseweg 144
3862 PD Nijkerk
Tel: 033 - 258 09 04
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K.v.K nr. 32099035
BTW nr.: NL002138982B49

Wij verrichten geen diensten aan particulieren.

Waar maken wij schoon?

Ons schoonmaakbedrijf werkt onder andere in Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde, Amersfoort, Vathorst, Nijkerk, Barneveld, Voorthuizen, Lunteren, Ede, Veenendaal, Soest, Baarn, Huizen...

Certificaten