kamphuis schoonmaak

Gevelreiniging Harderwijk

Voor kwaliteit gevelreiniging in Harderwijk gaat u naar Kamphuis Schoonmaak en Bedrijfsdiensten. Ons schoonmaakbedrijf is al jaren expert in gevelreiniging. Iedere gevel en houtwerk heeft te lijden onder zure regen, uitlaatgassen, roet, zouten, algen, mos en andere atmosferische vervuilingen. Doet u hier als gebouweigenaar niets aan, dan kan de gevel ernstig verweren en wordt reinigen in dit stadium een dure zaak. Kortom periodiek onderhoud aan uw gevel is zeker aan te raden. Want uw pand is de spiegel tot uw succes.

Meer dan alleen gevelreiniging in Harderwijk

Naast gevelreiniging zijn de werknemers van Kamphuis Schoonmaak en Bedrijfsdiensten gespecialiseerd in de reiniging van gevelbeplating en daken. Alle soorten materiaal van de gevels en daken worden op passende wijze schoongemaakt en onderhouden, met behulp van schoonmaaktechnieken zoals stoomcleanen, chemisch reinigen of stralen. Hierbij richt Kamphuis Schoonmaak en bedrijfsdiensten zich op veiligheid en milieu en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige producten. Op deze manier wordt het juiste behoud van uw gevel gewaarborgd en kan gevelreiniging eventuele schade aan uw gevel of dak voorkomen.

Daarnaast doen wij ook Interieur verzorging ● Sanitair reiniging ● Machinaal reinigen ● Kantoor schoonmaak ● Glasbewassing ● Gevelreiniging ● Telescopische glasbewassingVastgoedbeheer ● Schoonmaak en onderhoud buiten ● Onderhoud vloeren (tapijtreiniging)

Wie is het schoonmaakbedrijf?

Kamphuis Schoonmaak en bedrijfsdiensten is een bedrijf, dat al ruime ervaring heeft in gevelreiniging. We hebben al bij vele particulieren en bedrijven gevels gereinigd.
Wij staan garant staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaar advies. Met ons deskundig advies en vakkundige schoonmakers maken we van uw gevel een mooi eindresultaat.

U bent bij Kamphuis Schoonmaak en bedrijfsdiensten verzekerd van klantgerichte gevelreiniging in Harderwijk. Zo voeren onze werknemers gevelreiniging in Harderwijk uit met een zorgvuldige en efficiënte aanpak. Daarnaast kunnen onze gevelreinigers u ook voorzien van passend advies met betrekking tot het gevelonderhoud. De gevelexperts zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op gebied van het reinigen van gevels. Zo voorzien wij u van kwaliteitsgevelreiniging in Harderwijk.

Wij zijn niet het enige schoonmaakbedrijf dat gevels reinigt in Harderwijk. U kunt ook andere schoonmaakbedrijven inschakelen. Bij ons profiteert u van onder meer de volgende voordelen:

  1. Ruime ervaring met betrekking tot gevelreiniging
  2. Bij ons schoonmaakbedrijf vindt u vele schoonmaakdiensten onder hetzelfde dak, dus u hoeft geen andere schoonmaakbedrijven meer in te schakelen.
  3. Wij hanteren een efficiënte werkwijze. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden
  4. Iedere schoonmaker is goed opgeleid, professioneel en betrouwbaar

Gevelreiniging in Harderwijk bij zware aanslag

Ook bij zware aanslag kunnen we u van dienst zijn met gevelreiniging in Harderwijk. In dat geval is het niet voldoende om met water onder hoge druk te werken. We zullen in dat geval vocht- of zandstralen. Dit is een meer krachtige behandeling voor uw gevel, waarmee we zelfs de meest zware aanslag voor u kunnen schoonmaken. Wat dat betreft is ons geen uitdaging te groot en gaan we graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op, zowel we direct een afspraak kunnen maken voor de gevelreiniging in Harderwijk, of we u gewoon eens wat meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Advies nodig voor gevelreiniging in Harderwijk?

Is uw gevel aan een reiniging toe? En heeft u advies nodig van een bedrijf dat uw gevel kan reinigen in Harderwijk? Wij komen graag bij u kijken of we uw gevel kunnen reinigen in Harderwijk. Benieuwd naar het schoonmaak bedrijf dat aan gevelreiniging doet in de regio Harderwijk? Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie op telefoonnummer 033 - 258 09 04 of vul onderstaand formulier in.

{rsform 1}

Gevelreiniging Harderwijk

 

Adres

Barneveldseweg 144
3862 PD Nijkerk
Tel: 033 - 258 09 04
Fax: 084 - 735 68 86
info@kamphuisschoonmaak.nl
K.v.K nr. 32099035
BTW nr.: NL002138982B49

Wij verrichten geen diensten aan particulieren.

Volg ons op

   

Certificaten

 

      

Waar maken wij schoon?

Ons schoonmaakbedrijf werkt onder andere in Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde, Amersfoort, Vathorst, Nijkerk, Barneveld, Lunteren, Ede, Veenendaal, Soest, Baarn, Huizen...